Mam & Mini odpowiada za przetwarzanie danych osobowych zgodnie z niniejszym oświadczeniem o ochronie prywatności.

Szczegóły kontaktu:

info@mamenmini.nl

Mama i Mini

Cietrzew 116

5658 Mistrzostwa Europy Eindhoven

Izba handlowa 68085052

Dane osobowe, które przetwarzamy

Mam & Mini przetwarza Twoje dane osobowe, ponieważ korzystasz z naszych usług i / lub ponieważ sam przekazujesz nam te informacje. Poniżej znajduje się przegląd danych osobowych, które przetwarzamy:

– Imię i nazwisko

– Dane adresowe

– Numer telefonu

– Adres e-mail

– Adres IP

– Inne dane osobowe, które aktywnie podajesz, na przykład tworząc profil na tej stronie, w korespondencji i telefonicznie

– Dane lokalizacji

– Informacje o Twoich działaniach na naszej stronie internetowej

– Informacje o Twoim zachowaniu podczas surfowania po różnych witrynach internetowych (na przykład ponieważ ta firma jest częścią sieci reklamowej)

– przeglądarka internetowa i typ urządzenia

– Numer konta bankowego

Specjalne i / lub wrażliwe dane osobowe, które przetwarzamy

Nasza strona internetowa nie ma na celu gromadzenia danych o osobach odwiedzających stronę poniżej 16 roku życia. Chyba że mają pozwolenie od rodziców lub opiekuna. Nie możemy jednak sprawdzić, czy odwiedzający ma więcej niż 16 lat. Dlatego radzimy rodzicom angażować się w działania online swoich dzieci, aby zapobiec gromadzeniu danych o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli jesteś przekonany, że zebraliśmy dane osobowe osoby nieletniej bez tej zgody, skontaktuj się z nami poprzez info @ mamenmini, a my usuniemy te informacje.

W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe

Mam & Mini przetwarza Twoje dane osobowe w następujących celach:

– Obsługa płatności

– Wysyłanie naszego newslettera

– Aby móc zadzwonić lub wysłać e-mail, jeśli jest to konieczne w związku z zamówieniem lub jeśli do dostarczenia zamówienia używany jest kurier.

– Aby poinformować Cię o zmianach w naszych usługach i produktach

– Aby zaoferować Ci możliwość założenia konta

– Aby dostarczyć towar do Ciebie

– Mam & Mini analizuje Twoje zachowanie na stronie w celu ulepszenia strony i dostosowania asortymentu produktów i usług do Twoich preferencji.

– Mam & Mini śledzi Twoje zachowanie podczas surfowania na różnych stronach internetowych, dzięki czemu dostosowujemy nasze produkty i usługi do Twoich potrzeb.

Mam & Mini przetwarza również dane osobowe, jeśli jesteśmy do tego prawnie zobowiązani, takie jak informacje, których potrzebujemy do naszego zeznania podatkowego.

Zautomatyzowane podejmowanie decyzji

Mam & Mini nie wykorzystuje automatycznego przetwarzania, które może mieć konsekwencje dla ludzi. Są to decyzje podejmowane przez programy lub systemy komputerowe bez interwencji człowieka.

Jak długo przechowujemy dane osobowe

Mam & Mini nie przechowuje Twoich danych osobowych dłużej niż jest to absolutnie konieczne do osiągnięcia celów, dla których Twoje dane są zbierane. Do przechowywania danych osobowych stosujemy 7-letni okres przechowywania. Korzystamy w tym celu z przepisów podatkowych, które zobowiązują nas do przechowywania niektórych danych przez 7 lat. Gdy klienci sfinalizują transakcję, zaczyna się ona przez 7 lat. Konta, które były nieaktywne przez 2 lata i nie odpowiadają na przypomnienia, zostaną usunięte. Podczas otrzymywania CV i listów motywacyjnych od kandydatów wszystkie dokumenty zostaną zniszczone w przypadku odrzucenia po 4 tygodniach, w tym e-maile zawierające te informacje. Klienci, którzy zarejestrowali się, aby otrzymywać wiadomości e-mail, mogą to anulować w dowolnym momencie. Dane dotyczące surfowania są przechowywane przez 6 miesięcy i służą do ponownego kierowania.

Udostępnianie danych osobowych stronom trzecim

Mam & Mini nie będzie sprzedawać Twoich danych stronom trzecim i udostępni je tylko wtedy, gdy będzie to konieczne do wykonania naszej umowy z Tobą lub wypełnienia obowiązku prawnego. Zawieramy umowę o przetwarzaniu z firmami, które przetwarzają Twoje dane w naszym imieniu, aby zapewnić ten sam poziom bezpieczeństwa i poufności Twoich danych. Mam & Mini pozostaje odpowiedzialny za te operacje przetwarzania. Wymieniane tutaj dane służą wyłącznie do prawidłowego funkcjonowania naszej strony i realizacji złożonych zamówień. Ponadto dane nie są wykorzystywane ani wykorzystywane do niczego innego.

To zawiera:

Mollie – dostawca płatności

Paypal – dostawca płatności

DHL – Partner wysyłkowy dla paczek

DPD – Partner wysyłkowy dla paczek

PostNL – Partner wysyłkowy dla paczek

Google zbiera dane w witrynie internetowej. Informacje, które podajesz podczas składania zamówienia lub wysyłania wiadomości, są przechowywane na serwerach naszego procesora Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zapewnia poziom bezpieczeństwa odpowiadający przetwarzanym danym i podejmuje odpowiednie środki w celu ochrony danych przed utratą lub jakąkolwiek formą niezgodnego z prawem przetwarzania. Na przykład w standardzie używane jest bezpieczne połączenie SSL. Kiedy wysyłamy paczkę, korzystamy z usług przewoźnika, który wykorzystuje dane do dostarczenia paczki. Usługi wysyłkowe, z których korzystamy to DHL, DPD i PostNL. Kiedy zamówienie zostało złożone i nie wybrano płatności z góry, korzystamy z Mollie. Przechowują zebrane dane na swoich serwerach z bezpiecznym połączeniem SSL.

Pliki cookie lub podobne techniki, z których korzystamy

Mam&Mini wykorzystuje funkcjonalne, analityczne i śledzące pliki cookie. Plik cookie to mały plik tekstowy, który jest przechowywany w przeglądarce Twojego komputera, tabletu lub smartfona podczas pierwszej wizyty na tej stronie. Mam & Mini wykorzystuje pliki cookie o czysto technicznej funkcjonalności. Zapewniają one, że witryna działa poprawnie i, na przykład, zapamiętane zostaną Twoje preferowane ustawienia. Te pliki cookie służą również do prawidłowego działania strony internetowej i jej optymalizacji. Ponadto umieszczamy pliki cookie, które śledzą Twoje zachowanie podczas surfowania, abyśmy mogli oferować dostosowane treści i reklamy. Podczas Twojej pierwszej wizyty na naszej stronie poinformowaliśmy Cię już o tych plikach cookie i poprosiliśmy o zgodę na ich umieszczenie. Możesz zrezygnować z plików cookie, ustawiając przeglądarkę internetową tak, aby nie przechowywała już plików cookie. Ponadto możesz również usunąć wszystkie zapisane wcześniej informacje za pomocą ustawień przeglądarki. Zobacz wyjaśnienie: https://veiliginternetten.nl/themes/situation/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Pliki cookie są również umieszczane na tej stronie przez osoby trzecie. Są to na przykład reklamodawcy i / lub firmy mediów społecznościowych. Poniżej przegląd:

Cookie: Google Analytics

Funkcja: analityczny plik cookie, który mierzy odwiedziny strony internetowej na podstawie miejsca zamieszkania, płci, wieku, adresu IP, urządzeń i konwersji (nazwa i adres nie są wyświetlane)

Okres przechowywania: 2 lata

Cookie: Google adwords

Funkcja: Mierzenie zachowań zakupowych w wyniku wyświetlania / klikania / kupowania za pośrednictwem reklam Google i zakupów Google.

Okres przechowywania: 2 lata

Cookie: piksel Facebooka

Funkcja: pomiar zachowań zakupowych za pomocą reklam na Facebooku i Instagramie, ponowne kierowanie za pomocą reklam na Facebooku i Instagramie w oparciu o poprzednią wizytę w sklepie internetowym, poprzednie zakupy lub powiązaną grupę docelową / zainteresowania. Również retargeting za pomocą reklam za pośrednictwem powiązanych witryn z wiadomościami na Facebooku.

Przeglądaj, modyfikuj lub usuwaj dane

Masz prawo wglądu, poprawiania lub usuwania swoich danych osobowych. Przysługuje Ci również prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych przez Mam & Mini oraz masz prawo do przenoszenia danych. Oznacza to, że możesz skierować do nas żądanie przesłania danych osobowych, które posiadamy o Tobie w pliku komputerowym do Ciebie lub innej wskazanej przez Ciebie organizacji. Żądanie dostępu, sprostowania, usunięcia, przeniesienia danych lub cofnięcia zgody lub sprzeciwu na przetwarzanie danych osobowych możesz wysłać na adres info@mamenmini.nl. skończyłeś, prosimy o przesłanie kopii dowodu tożsamości wraz z prośbą. Zrób zdjęcie paszportowe, MRZ (strefa do odczytu maszynowego, pasek z numerami na dole paszportu), numer paszportu i numer BSN (Citizen Service Number) w kolorze czarnym na tej kopii. Ma to na celu ochronę Twojej prywatności. Odpowiemy na Twoją prośbę tak szybko, jak to możliwe, ale w ciągu czterech tygodni. W przypadku niemowląt i dzieci chcesz również zwrócić uwagę, że masz możliwość złożenia skargi do krajowego organu nadzorczego, holenderskiego organu ochrony danych. Można to zrobić za pomocą następującego linku: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Jak zabezpieczamy dane osobowe

Mam & Mini poważnie traktuje ochronę Twoich danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec niewłaściwemu użyciu, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niechcianemu ujawnieniu i nieautoryzowanym zmianom. Jeśli uważasz, że Twoje dane nie są odpowiednio zabezpieczone lub istnieją oznaki nadużycia, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta pod adresem info@mamenmini.pl

– Oprogramowanie zabezpieczające, takie jak skaner antywirusowy i zapora sieciowa.

– SSL. Przesyłamy Twoje dane za pośrednictwem rozbudowanego bezpiecznego połączenia internetowego. Możesz to zobaczyć na pasku adresu „https” i kłódce na pasku adresu.