Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Alle bestellingen welke op voorraad zijn en voor 16:00 besteld worden ontvangt u de volgende werkdag al! U ontvangt een track and trace code zodra u pakketje verzonden is. 

Verzendkosten

De vermeldde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen:
De verzendkosten binnen NL bedraagt € 5,95, dit geldt voor pakketpost en brievenbuspakjes.
Gratis verzending voor bestellingen boven €100. 

 Bestellingen in Eindhoven worden gratis gebracht .

Wij verzenden onze producten ook naar het buitenland.
De verzendkosten voor kleinere pakketten bedragen:
De verzendkosten naar Belgie bedragen €8,95

Retourneren

Wij hanteren 14 dagen bedenktijd. U kunt het product ruilen of u krijgt uw geld terug. U mag uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Naar het melden van de retournering, heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen. Na ontvangst van uw retournering krijgt u het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Houd er rekening mee dat u zelf verantwoordelijk blijft voor het pakket totdat het veilig aangekomen is bij Mam & Mini. Verpak het pakketje dus zorgvuldig.

Retourneren
– Een item retour sturen hoeft bij ons pas binnen 14 dagen.
– Voeg een notitie toe met daarin je naam en het ordernummer of gebruik het retourformulier, alleen zo kunnen wij de retour in behandeling nemen. Wanneer het voor ons onduidelijk is om welke order of van welke klant het artikel afkomstig is kunnen wij de retour niet in behandeling nemen. 
–  Het is fijn voor ons om een email te zenden naar info@mamenmini.nl  met daarin het ordernummer en het artikel wat u wil retourneren zodat wij weten dat jouw pakketje eraan komt.
– Stuur het artikel in de originele verpakking en verzenddoos naar ons retouradres. 
– De kosten voor de retourzending zijn voor de afzender.
– Na ontvangst van de retourzending, controleren wij de teruggezonden artikelen en betalen wij u het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug.

Garantie

Op alle producten van Mam & Mini  geldt een wettelijke garantie. De garantie staat in sommige gevallen bij het product vermeldt. Als er geen garantietermijn bij vermeldt staat, geldt deze zolang als u redelijkerwijs bij normaal gebruik van het product mag verwachten.

Of iets wel of niet onder de garantie valt wordt door Voor Baby’s en Kinderen bepaald. Hierbij wordt onder andere gekeken of het normale slijtage is, een fabrieksfout of dat het product mogelijkerwijs niet is gebruikt zoals het bedoeld is. Naar garantie klachten wordt altijd in alle redelijkheid en zorgvuldigheid gekeken en doen we ons best om tot een passende oplossing te komen. Onder de garantie valt ook dat de aangeboden producten datgene doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten. 


Klachten

Heeft u vragen of klachten over een bepaald product m.b.t. de garantie neem dan altijd eerst contact op met Mam & Mini, via de mail (Info@mamenmini.nl) wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij zullen altijd ons best doen om tot een passende oplossing te komen. 

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mamenmini.nl

Betalingsmethoden

– Mollie (iDEAL)
– Mastercard/Visa
– Bancontant
– Vooruit betalen via bankoverschrijving

 

iDEAL

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat je je hiervoor moet aanmelden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling direct in behandeling.

  • Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
  • iDEAL is bij ons gratis.
  • Meest gebruikte betaalmethode
  • Mastercard/Visa
  • U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen uw bestelling direct in behandeling. 
  • Bancontant (voor belgische klanten)
  • U kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. U rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. U kunt direct gebruik maken van Bancontact zonder dat je je hiervoor moet aanmelden. Bij het betalen met Bancontact wordt een kleine toeslag berekend over het totaalbedrag van uw factuur.

 

Vooruit betalen via bankoverschrijving

Bij vooruitbetaling via bankoverschrijving kies je ervoor het totaalbedrag van je bestelling zelfstandig over te maken naar het rekeningnummer t.n.v 
Mam&Mini;  NL57 RABO 0364 3079 43  onder vermelding van het factuurnummer.